Web & Ontwikkeling

Jouw website is een onderneming op zich. Geen enkele hoeveelheid marketing kan een slechte website redden. Een performante en converterende website is stap 1

Volg ons op sociale media

Less Is More

Meestal wanneer het gaat over het maken van een mooie website of webshop en zeker online adverteren hoor je de opvatting dat het een fortuin zal kosten. Cijfers worden in het rond gesmeten door ontwikkelaars en agencies terwijl een out-of-the-box oplossing vaak perfect mogelijk is en zelfs beter aansluit bij de verhouding tussen doeleinden en budget.

Alles begint met weten wat je wilt. Wil je de volgende Amazon bouwen of wil je beginnen bloggen over je kook kunsten?

Van Garage Tot Hoofdzetel

Elk bedrijf begint klein. Een voorraad van 10, 20 of misschien zelfs 100 stuks? Werken van thuis in je garage of in een co-working. Bloed, zweet en tranen om een succesvol bedrijf groot te maken.

Bij een website is perfect hetzelfde traject mogelijk. Naarmate het verkeer en omzet toeneemt kunnen nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, optimalisaties gebeuren, design aanpassingen en zo verder.

Bedrijven die een volledig persoonlijk ontwikkeld platform nodig hebben zijn schaars. Er zijn de dag van vandaag miljoenen out-of-the-box oplossingen voor 95% van alle problemen. Achteraf kan je nog altijd de overstap maken.

Wat Wij Doen

Wij zoeken samen met jou de beste oplossing voor je bedrijf en budget.

We ontwerpen het, configureren de omgeving, installeren de nodige tools, integreren van analytics en plugs en onderhouden het allemaal.

We duiken diep in de data om betekenisvolle conclusies te kunnen nemen voor je bedrijf, je website, je product en de gebruiksvriendelijkheid. Die conclusies zetten we om in acties waardoor het conversiepercentage toeneemt.

Je website is niet enkel het hart van je online business, maar wel het hele lichaam. Daarom heb je iemand nodig die niet alleen een hartonderzoek kan doen maar ook de bloeddruk meten, steunzolen kan voorschrijven en haar kan knippen.

Samengevat

  • Web Design

  • Web Development

  • Web Onderhoud

  • Data Driven Analyse

  • Customer Journey Centraal

  • User Experience Focus


Ready to rock?

FourFront is een marketing bureau in Gent die samen met jou mee denkt aan een marketing strategie die bij je budget en doeleinden past.

Klantgerichte aanpak die vanuit de customer journey werkt aan de hand van data, optimalisatie en analyse.

CONTACTEER ONS

Wat nu?

Volg ons op sociale media

READ ABOUT IT

GA NAAR ONZE BLOG

BE ABOUT IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

GET IN TOUCH

NEEM CONTACT OP