Web & ontwikkeling

Jouw website is een onderneming op zich. Geen enkele hoeveelheid marketing kan een slechte website redden. Een performante en converterende website is stap 1.

Van garage tot hoofdzetel

Elk bedrijf begint klein. Een voorraad van 10, 20 of misschien zelfs 100 stuks? Werken van thuis in je garage of in een co-working. Bloed, zweet en tranen om een succesvol bedrijf groot te maken.

Bij een website is perfect hetzelfde traject mogelijk. Naarmate het verkeer en omzet toeneemt kunnen nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, optimalisaties gebeuren, design aanpassingen en zo verder.

Bedrijven die een volledig persoonlijk ontwikkeld platform nodig hebben zijn schaars. Er zijn de dag van vandaag miljoenen out-of-the-box oplossingen voor 95% van alle problemen. Achteraf kan je nog altijd de overstap maken.

Wat wij doen

Wij zoeken samen met jou de beste oplossing voor je bedrijf en budget.

We ontwerpen het, configureren de omgeving, installeren de nodige tools, integreren van analytics en plugs en onderhouden het allemaal.

We duiken diep in de data om betekenisvolle conclusies te kunnen nemen voor je bedrijf, je website, je product en de gebruiksvriendelijkheid. Die conclusies zetten we om in acties waardoor het conversiepercentage toeneemt.

Je website is niet enkel het hart van je online business, maar wel het hele lichaam. Daarom heb je iemand nodig die niet alleen een hartonderzoek kan doen maar ook de bloeddruk meten, steunzolen kan voorschrijven en haar kan knippen.

Vrijblijvende Analyse

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of niet helemaal zeker waar je budget het beste past?

Enkele van onze sterktes

Benieuwd naar meer?

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra we je berichtje ontvangen gaan we aan de slag. We doen een eerste inkijk in het project, bedrijf, merk om het landschap te verkennen. Hoe meer info je ons kan geven, hoe beter! Kort daarna koppelen we terug met een eerste analyse en een stappenplan.

Wat is de kostprijs?

De eerste inkijk is altijd gratis. Ook als je helemaal overtuigd bent door onze expertise zoeken we samen met jou een plan die aansluit bij elk budget.

Waar moet ik beginnen?

Het online gebeuren van een bedrijf zowel de marketing als de website brengen veel met zich mee. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Wij zorgen voor snoeiwerk op maat die resulteert in een stappenplan op basis van prioriteit en kostprijs.

Neem contact op