Volg ons op sociale media

PLINSESELOTIE.COM

EEN PLINSESSEN KASTEEL OP MAAT

plinses-elotie-screens

Het Project

Elodie Gabias (@EloGabias) de sprankelende persoonlijkheid achter de slagzin “Het leven is mooi!!!” was na haar eerste waanzinnig succesvolle merch drop op zoek naar een facelift van de website en brand experience.

Een ervaring die moeiteloos transitioneert tussen de sprankelende persoonlijkheid en instagram pagina van Elodie en een webshop.

Om dit te bereiken werd de nadruk gelegd op het gebruik van kleur, informele taal en call to actions om dezelfde huiselijke sfeer van Elodie door te zetten en geen stijve webshop te hebben.

Het originele plan was om een nieuwe website te ontwerpen en lanceren. Al snel volgde uit de gesprekken met Elodie ook verdere interesse in het uitbreiden van het e-commerce verhaal. Zo boden we onder meer consulting op vlak van marketing, conversion rate optimalisatie, automatische marketing voor verlaten winkelmandjes en high-intent bezoekers. Maar ook konden we dankzij onze eerdere ervaring in merchandising ook consulting aanbieden qua verzending en sourcing van de producten.

Zo transformeerde de originele opdracht van een nieuwe website uiteindelijk in een quasi full scope E-commerce begeleiding op maat.

Samengevat

  • E-Commerce Consulting

  • Website Design

  • Website Development

Ook helemaal overtuigd? Vraag gratis je analyse aan of maak een afspraak

CONTACTEER ONS