5+ Jaar Ervaring

Vrijblijvende Analyse

Strategisch & Uitvoerend

Ontdek Fourfront

Fourfront is een marketing bureau in Gent die samen met jou mee denkt aan een marketing strategie die bij je budget en doeleinden past. Een doel gerichte aanpak die vanuit de customer journey werkt aan de hand van data, optimalisatie en analyse.

Een hart voor marketing

Marketing is zoals het schrijven van een verhaal. Het eerste hoofdstuk voor mensen die je nog niet kennen of een gepassioneerde boodschap van de auteur voor de trouwe lezers. Elk verhaal is uniek en onze pen is nog lang niet uitgeschreven.

Duidelijke communicatie

Uit ervaring hebben we geleerd dat veel van onze klanten niet thuis zijn in het vakjargon van e-commerce en marketing. Wij zorgen er graag voor dat je eerst volledig begrijpt wat er gaat gebeuren voordat we starten.

Data gericht

Data is onze rode draad tussen expertise, buikgevoel en mening. "Meten is weten" en daar staan we volledig achter. Tot we de glazen bol gevonden hebben zullen we de beslissingen en strategie zoeken in de grafieken.

Team work

De grootste markt en product expertise zit vaak in het bedrijf zelf. Samenwerken en dienst doen op interne kennis en expertise bespaart ons vaak een hoop tijd zodat we sneller en efficiënter kunnen werken!

Voor elk budget

Een budget snijdt altijd langs 2 kanten. Een volledige multi-channel marketing strategie kost natuurlijk wat geld. Maar elk budget wordt zo strategisch mogelijk ingezet om het onderste uit de kan te halen.

Volledig van je sokken geblazen of benieuwd naar onze analyse?