ONZE DIENSTEN & EXPERTISE

Ontdek onze diensten en expertise


Wij zetten maximaal in op meetbaar resultaat van strategie tot uitvoering. Onze focus ligt echt op performantie. Daarom beperken we onze diensten tot pure performance marketing waaronder hoofdzakelijk Google en social media ads bijgestaan door e-commerce optimalisatie.

Performance marketing is olie op het vuur. E-commerce optimalisatie is zorgen dat het ook zonder olie mooi brandt.

Marketing strategie & data analyse

Alles begint natuurlijk met de juiste marketing strategie. Alles heeft een impact en stimuleert groei, ook zonder strategie maar de juiste strategie zoekt naar het hoogste rendement en impact.

Een strategie waarmee je zo snel en kosteneffici├źnt kan groeien.

Adverteren op Google of Bing (SEA)

SEA of Search Engine Advertising is de verzamelnaam voor adverteren op zoektermen via Google of de Microsoft tegenhanger Bing.

Adverteren via zoekmachines maakt het mogelijk om zeer specifiek de marketing te richten. Daarom is SEA voor elke marketing strategie een absolute must.

Adverteren via sociale media (SMA)

SMA of Social Media Advertising is de verzamelnaam voor advertenties via sociale media waaronder bijvoorbeeld Facebook, Instagram, YouTube, TikTok en andere.

In tegenstelling tot SEA adverteer je bij SMA vooral op demografische gegevens. Leeftijd, geslacht, interesses, marktsegmenten etc om enkele te noemen.

Email marketing & automatisatie

Onder email marketing onderscheiden we twee grote groepen. Email marketing an sich waarmee we doelen op nieuwsbrieven die aanzetten tot recurrente, organische inkomsten en anderzijds automatisatie.

Automatisatie is ook de dag van vandaag niet meer weg te denken in de meeste van onze klanten hun portfolio. Goede automatisatie begint met het uitstippelen van de customer journey. Tijdens het uitstippelen van de customer journey wordt het traject uitgestippeld volgens koop intentie.

Gratis en vrijblijvende audit of eerste inkijk

Toch benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Explore
Drag