MARKETING

Het verschil tussen goed of top, tussen veel verkocht of uitverkocht. De drijvende kracht achter elke actie.

Marketing doet de wereld draaien

Marketing is overal.

De dag van vandaag is marketing niet meer weg te denken. Overal waar we gaan en staan worden we omringd door marketing in alle vormen. Van hyper-agressieve campagnes die uit zijn op conversies en impulsen tot brand awareness campagnes die het eerste zaadje planten.

Wie, wat, waar en wanneer

Een van de meest belangrijke aspecten van een succesvolle marketing strategie is weten wie je ideale klant is and waarom hij bij jou komt in plaats van de concurrentie.

Wat denkt de klant? Wat was hij aan het doen? Wanneer komt hij op de website? Vanwaar komt hij? Hoeveel tijd bracht hij door op de website? Waar vond hij de benodigde informatie? Waarom heeft hij iets aangekocht of juist waarom niet.

De beste copy, afbeelding of kanaal vinden voor je advertenties is super en het brengt je gegarandeerd ver. Maar de ideale klant vinden en exact weten hoe hij zich gedraagt op je website als ook erbuiten brengt je de hele eind.

Trends komen en gaan en ad fatigue zal altijd blijven bestaan maar jouw ideale klant en zijn gedrag zullen zelden drastisch veranderen.

Vrijblijvende Analyse

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of niet helemaal zeker waar je budget het beste past?

Enkele van onze sterktes

Benieuwd naar meer?

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra we je berichtje ontvangen gaan we aan de slag. We doen een eerste inkijk in het project, bedrijf, merk om het landschap te verkennen. Hoe meer info je ons kan geven, hoe beter! Kort daarna koppelen we terug met een eerste analyse en een stappenplan.

Wat is de kostprijs?

De eerste inkijk is altijd gratis. Ook als je helemaal overtuigd bent door onze expertise zoeken we samen met jou een plan die aansluit bij elk budget.

Waar moet ik beginnen?

Het online gebeuren van een bedrijf zowel de marketing als de website brengen veel met zich mee. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Wij zorgen voor snoeiwerk op maat die resulteert in een stappenplan op basis van prioriteit en kostprijs.

Neem contact op