ONZE DIENSTEN

Kiezen voor een freelance marketeer of white label?

Een marketing freelancer vinden met de juiste kennis, vaardigheden en persoonlijkheid is al niet eenvoudig. Om dan nog de gepaste beschikbaarheid en tarief te vinden lijkt bijna onmogelijk, of niet?​

Hoe kies je de juiste freelancer?

De geschikte freelancer kiezen voor je opdracht is niet eenvoudig. Het vinden van de juiste mentaliteit, persoonlijkheid en vaardigheden in 1 of 2 kennismakingsgesprekken is zeker geen gemakkelijke opdracht.

Ook toekomstgericht brengt een standalone freelancer enkele obstakels met zich mee.

Uitbreiden of toevoegen van capaciteit

Een online zaak is bijzonder dynamisch. Eens klanten de weg naar jouw website vinden kan het zeer snel gaan. Wij vertrekken altijd van een 'lean aanpak' dat wil zeggen dat we met zo weinig mogelijk middelen een zo hoog mogelijke return of investment (ROI) proberen te behalen.

Zodra de basis goed werkt kan je, moet je, beginnen uitbreiden en olie op het vuur gooien. Kan de enkele freelancer meeschalen? Wanneer is het tijd voor een tweede freelancer? Welke skills heb ik nodig bij de tweede freelaancer?

Wij staan je bij.

Overhead

Heb je al eens gedacht aan de overhead die bij een freelancer komt te kijken? Toegegeven, ook wij zullen wat onboarding nodig hebben. Maar zodra onze freelancer up to date is verzorgen wij alle interne overdrachten, kennisbank en overhead. Handig!

Vakantie en afwezigheid

Heerlijk, vakantie! Maar wat met je advertenties en optimalisaties? Jammer genoeg geven de klanten niks om wanneer je op reis bent. Je online zaak moet dus optimaal blijven verder presteren

Bij een gewone freelancer betekent de verlof periode dat de website even on hold staat. Hopelijk staat er geen rondreis gepland.

Kiezen voor een freelancer of white label agency?

Bekijk hier nog eens de voornaamste verschillen. Twijfel je nog of wil je vrijblijvend een kennismaking inplannen? Neem contact op.

FOURFRONT

FREELANCER

Fourfront
Denise de weerdtpad 2 B305
9000 Gent
Belgie

Gratis en vrijblijvende audit of eerste inkijk

Toch benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Explore
Drag