ONZE DIENSTEN

WEB & ONTWIKKELING​

Jouw website is een onderneming op zich. Geen enkele hoeveelheid marketing kan een slechte website redden. Een performante en converterende website is stap 1.​

Van garage tot hoofdzetel

Elk bedrijf begint klein. Een voorraad van 10, 20 of misschien zelfs 100 stuks? Werken van thuis in je garage of in een co-working. Bloed, zweet en tranen om een succesvol bedrijf groot te maken.

Bij een website is perfect hetzelfde traject mogelijk. Naarmate het verkeer en omzet toeneemt kunnen nieuwe functionaliteiten worden uitgerold, optimalisaties gebeuren, design aanpassingen en zo verder.

Shopify
Magento
SM
WordPress
Prestashop
Webflow

Wat wij doen

Wij zoeken samen met jou de beste oplossing voor je bedrijf en budget.

We ontwerpen het, configureren de omgeving, installeren de nodige tools, integreren van analytics en plugs en onderhouden het allemaal. We duiken diep in de data om betekenisvolle conclusies te kunnen nemen voor je bedrijf, je website, je product en de gebruiksvriendelijkheid. Die conclusies zetten we om in acties waardoor het conversiepercentage toeneemt.

Je website is niet enkel het hart van je online business, maar wel het hele lichaam. Daarom heb je iemand nodig die niet alleen een hartonderzoek kan doen maar ook de bloeddruk meten, steunzolen kan voorschrijven en haar kan knippen.

In een notendop
03

Enkele van onze sterktes

Web design

De dag van vandaag is jouw website vaak het eerste aanraak punt met een potentiële klant. Een website die dezelfde look, feel en kwaliteit uitstraal van het bedrijf waar jij je dag en nacht voor inzet is voor ons vanzelfsprekend.

Web development

Van out-of-the-box oplossingen zoals Shopify & WordPress tot op maat gemaakte pakketten. Voor de juiste keuze qua software, plugins en integraties kan je ook rekenen op ons advies. Opschalen kan altijd naarmate het project vordert.

Integratie & koppeling

Het integreren van de juiste plugins en tools maakt van een website een uitgeruste machine. Bij koppeling denken we vooral aan Google Analytics, Search Console, PSI als ook de configuratie ervan volgens jouw sector en visie.

Optimalisatie

Een mooi design en de juiste tools zorgen er niet altijd voor dat de website ook optimaal draait. Zowel qua conversies (verkopen) als performance. Dit is een volledig apart hoofdstuk bij elke website. Wij helpen je zowel bij de conversies (CRO) als performance.

SEO

Google behandelt ongeveer 3,8 miljoen zoekopdrachten per minuut. Een deel daarvan zijn jouw potentiële klanten. Goede SEO (Search Engine Optimization) is daarom uiterst belangrijk voor jouw online succes. Als kers op de taart is organisch verkeer ook helemaal gratis!

Menu