Een website laten maken

Een website laten maken kan vaak lijken op een ongelofelijke uitdaging. De juiste software kiezen, de juiste partij kiezen, de functionaliteiten en design uitstippelen, noem maar op.

Geen paniek! Wij maken je even wegwijs. 

Met een website kan je

Sneller groeien

Bezoekers rechtstreeks aanspreken

24/7 verkopen

Een online website in 3 stappen

Het juiste platform kiezen

Alles begint bij de keuze van het platform. Om de juiste keuze te maken moet je enkele vragen zien te beantwoorden.

Ga je voor een webshop? Dan kijk je al snel naar platformen zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Ga je niet voor online verkoop dan val je in de meeste gevallen binnen WordPress.

Doel & strategie

Één van de vaakst voorkomende valkuilen is aan de slag gaan zonder strategie. Een website is jouw huis/bedrijf. Waar wil je dat de bezoeker naartoe gaat? Hoe wil je de bezoeker verwelkomen? Welk traject stippel je uit voor de bezoeker? "Failing to plan is planning to fail"

Uitwerking

Met het juiste platform en een goede strategie kom je al een hele eind maar een slechte uitwerking kan alsnog roet in het eten gooien. Niet alleen voor het technische luik maar ook de inhoud zelf heeft een goede uitwerking nodig. Een snelle, responsieve website met inhoud die tot de verbeelding spreekt.

Een goede website is een noodzaak

Een mooie, snelle en gebruiksvriendelijke website hebben is belangrijker dan ooit, dat zien we ook meteen aan de vraag.

De instap om een website te hebben is de afgelopen jaren aanzienlijk verlaagt waardoor het aanbod aan websites exponentieel toegenomen is.

Als bezoeker heb je bijgevolg ongelofelijk veel keuze over wie je klik en kostbare tijd krijgt. Stelt de eerste indruk van de bezochte website teleur? Even op vorige klikken en je vindt via Google meteen een nieuwe.

Het juiste platform kiezen

De keuze van het juiste platform voor de website is 1 van de belangrijkste keuzes bij het ontwikkelen van een website.

Om je te helpen bij je keuze zetten we ze graag even op een rij.

WordPress is één van de meest populaire CMS keuzes. CMS staat voor Content Management System en is niks meer dan een systeem waarmee je de inhoud van de website beheert. WordPress is erg populair dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid, plugins en mogelijkheden.

Wil je een webshop beginnen? Dan is Shopify vaak een goede keuze. Een platform die zeer gebruiksvriendelijk is en tal van oplossing en functies aanbiedt in de vorm van plugins. Nadeel aan Shopify is dat deze plugins de kosten stevig kunnen doen oplopen.

Voor beginnende webshops is Shopify of WooCommerce een prima oplossing. Voor webshops met een aantal jaren en klanten op de teller komt de functionaliteit van Shopify / WooCommerce soms te kort. Dan schakel je over op Magento.

Voor sommige projecten is de standaard functionaliteit van systemen zoals WordPress en Shopify niet voldoende om het project te ondersteunen. Dan is het noodzakelijk om een project op maat te laten bouwen

Dit moet jezeker weten

57%

Van de internet gebruikers zeggen dat ze een bedrijf met een slechte website niet zouden aanbevelen.

85%

Van ondervraagde volwassenen vinden dat de mobiele ervaring van een bedrijf minstens even goed moet zijn als de desktop ervaring.

38%

Rond zijn bezoek meteen af bij een onaantrekkelijke layout of inhoud. 

88%

Keert na een slecht eerste bezoek nooit meer terug. Een vlot en aangenaam eerste bezoek is een must.

75%

Van alle gebruikers beoordeelt de kwaliteit en de geloofwaardigheid van een merk, persoon of bedrijf aan de hand van de website. 

75%

Beoordeelt de kwaliteit en geloofwaardigheid van een bedrijf aan de hand van de website.

Benieuwd naar onze vrijblijvende analyse?

Menu

Explore
Drag