ONZE DIENSTEN

CONSULTING

Met onze hands-on mentaliteit en hoge betrokkenheid bekijken we als project leider of ondersteuning hoe jij als bedrijf het hoogste rendement kan halen. Zowel vanuit een strategisch als analytisch standpunt.

Waarom een expert?

Het online succes van je bedrijf heeft net zoals de auto van je dromen heel veel bewegende deeltjes en factoren die invloed hebben op de prestaties.

Je hebt geen expert nodig om een post te boosten, een logo te maken of een email te versturen.

Je hebt een expert nodig om een succesvolle marketing strategie te tekenen in harmonie met je budget, doelen en customer journey. Je hebt een expert nodig om in alle data te duiken en de meest impact volle aanpassingen uit te voeren.

Dat soort expertise bieden wij.

In een notendop
03

Enkele van onze sterktes

Project lead / support

Zowel als leiding of als ondersteuning ben je bij Fourfront aan het juiste adres. Als support maak je gebruik van ons advies en consulting. Bij project lead komen ook coördinatie van collega's of andere freelancers.

Hoge betrokkenheid

Wij gaan steeds voor maximale betrokkenheid zowel in communicatie als uitvoering. De relatie tussen Fourfront en jouw bedrijf is voor ons even belangrijk als de relatie tussen de klant en jouw bedrijf. Alleen het beste is goed genoeg.

Hands on

Onze hands-on aanpak is zeer breed. We zijn niet vies om van een ongestructureerde website een mooi compleet geheel te maken. Een mooie auto is leuk maar de carwash en olie verversen horen er ook bij.

Strategisch

Ten strijde gaan met het beste leger heeft weinig zin als je op het slachtveld aankomt met "we zien wel". Een goede strategie als basis die dynamisch mee evolueert gedurende het project is voor ons van enorm belang.

Analytisch

Een goede strategie kan enkel ontstaan uit een goede analyse. De juiste oorzaak-gevolg relaties ontdekken, bijzondere parameters identificeren en nieuwe opportuniteiten ontdekken zijn slechts enkele van onze hoekstenen.

Uitvoerend

Wat heb aan een analyse en strategie zonder de uitvoering? "A bad idea well executed will out compete a great idea poorly executed." Wij helpen je hierbij van begin tot eind. Van strategie tot uitvoering.

Menu