ONZE DIENSTEN

ONLINE MARkETING VOOR JOUW BEDRIJF

Is online marketing iets voor jouw bedrijf? Wij maken je graag in enkele stappen wegwijs.

Sneller groeien

Hogere loyaliteit

Meer omzet

Waarom investeren in online marketing?

Marketing is onmogelijk nog weg te denken uit ons dagelijks leven. Op de televisie, op het internet, in de krant, overal zijn er advertenties te zien, en met goede reden. Wie wil groeien moet adverteren. Organisch of betalend, whatever. Maar je moet gezien worden.

62%

Inbound marketing zoals online advertenties kosten gemiddeld 62% minder dan traditionele outbound marketing.

78%

Van alle gebruikers doen hun product research uitsluitend online.

7%

Slechts 7 procent van alle gebruikers haalt het tot de derde pagina van de zoekresultaten.

86%

Van alle vrouwen kijkt eerst naar sociale media voordat ze een aankoop doen.

91%

Van alle sociale media content wordt bekeken via een mobiel apparaat.

82%

Van alle gebruikers bekijkt ten minste 5 posts van een bedrijf voordat ze een aankoop doen.

Wat is jouw ideale marketing mix?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Google, Facebook, Instagram, TikTok, Bing, Snapchat, wie geraakt er in godsnaam nog aan uit (tip: wij)? Elk kanaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, demografie, look en feel en niche. Wij maken je met veel plezier wegwijs.

Adverteren op Google?

Bing
Facebook
Pinterest
Google
YouTube
Instagram
Snapchat
TikTok
In een notendop

Online marketing in een notendop

Groeien en schalen

Online advertenties zijn de manier om te groeien en op te schalen op jouw tempo. Laat je merk aan de wereld zien en krijg direct feedback van je nieuwe bezoekers.

Directe feedback

Zodra je online marketing campagne de lucht in gaat zie je meteen of en hoe je potentiele klanten erop reageren. Met die data kan je vervolgens aan de slag om te optimaliseren en bij te sturen.

Altijd in controle

Online advertenties kan je met 1 eenvoudige klik aanpassen qua budget, inhoud of zelfs gewoon even pauzeren. Zo behoud je altijd de controle over het budget en timing van je advertenties.

Marketing is meer dan advertenties

De droom van elke ondernemer, een leuke advertentie die zoveel mogelijk omzet genereert. Maar marketing is veel meer dan dat. Marketing heeft de kracht om van een bedrijf een merk te maken. 

Een merk heefteen verhaal, een look en feel, een visie! Voor een merk staan mensen in de rij, betalen ze meer, is er een hogere loyaliteit, verwijzen ze vrienden en familie door.

Van jouw product of service en merk maken, dat is marketing!

Klaar voor online marketing?

Nu je een idee hebt over wat marketing juist inhoudt, ben je er volledig klaar voor, of niet?

Elk project, product, bedrijf schaalt met advertenties. Adverteren betekent meer merbekendheid die op zich leidt tot meer verkoop, top! Maar vaak zijn er achter de schermen ook nog tal van optimalisaties nodig die ervoor zorgen dat de advertenties beter presteren, vlotter verkopen en sneller converteren. 

Benieuwd naar hoe wij jouw project zowel strategisch als uitvoerend zouden aanpakken? Boek een gratis eerste inkijk om je project te bespreken en wij zorgen volledig vrijblijvend voor een eerste analyse. 

Ook benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen?

Neem contact op en wij bezorgen je volledig vrijblijvend een analyse op strategisch en uitvoerend vlak. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

Menu

Explore
Drag