Consulting

Met onze hands-on mentaliteit en hoge betrokkenheid bekijken we als project leider of ondersteuning hoe jij als bedrijf het hoogste rendement kan halen. Zowel vanuit een strategisch als analytisch standpunt.

Volg ons op sociale media

Ferrari of Gocar?

Vergelijk het online succes van jouw bedrijf even met een auto. Om het even welke auto die voldoet aan jouw doelen en visie. Dat kan een Ferrari zijn of een Gocar, jij kiest.

Nu je een goede 15 minuten bezig bent geweest met het inbeelden van je favoriete wagen kunnen we deze vergelijking even onder de microscoop leggen.

In het voorbeeld van de auto zijn er zaken die jij net even goed kan doen als de beste garagist ter wereld. Je kan de tank vullen, naar de carwash gaan, een band vervangen, noem maar op.

Maar welke invloed heeft dat op de prestaties van de auto? Heb je nu dankzij alle kosten en moeite objectief een betere auto? Het antwoord is neen, de auto gaat geen beetje sneller en vanbinnen heb je nog steeds exact dezelfde auto.

Op dezelfde manier kan je ook drukken op “Boost Post” op Facebook, een blog post publiceren of zelfs een nieuwe pagina maken op je website. Maar daarom heb je niet meteen een betere site of betere resultaten. Daarvoor doe je dienst op de garagist, de online expert.

Waarom een expert?

Het online succes van je bedrijf heeft net zoals de auto van je dromen heel veel bewegende deeltjes en factoren die invloed hebben op de prestaties.

Je hebt geen expert nodig om een post te boosten, een logo te maken of een email te versturen.

Je hebt een expert nodig om een succesvolle marketing strategie te tekenen in harmonie met je budget, doelen en customer journey. Je hebt een expert nodig om in alle data te duiken en de meest impact volle aanpassingen uit te voeren.

Dat soort expertise bieden wij.

Samengevat

  • Als project leiding of ondersteuning

  • Expert advies

  • Hoge betrokkenheid

  • Hands-on

  • Strategisch, analytisch en uitvoerend


Ready to rock?

FourFront is een marketing bureau in Gent die samen met jou mee denkt aan een marketing strategie die bij je budget en doeleinden past.

Klantgerichte aanpak die vanuit de customer journey werkt aan de hand van data, optimalisatie en analyse.

CONTACTEER ONS

Wat nu?

Volg ons op sociale media

READ ABOUT IT

GA NAAR DE BLOG

BE ABOUT IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

GET IN TOUCH

NEEM CONTACT OP