Consulting

Met onze hands-on mentaliteit en hoge betrokkenheid bekijken we als project leider of ondersteuning hoe jij als bedrijf het hoogste rendement kan halen. Zowel vanuit een strategisch als analytisch standpunt.

Ferrari of Gocar?

Vergelijk het online succes van jouw bedrijf even met een auto. Om het even welke auto die voldoet aan jouw doelen en visie. Dat kan een Ferrari zijn of een Gocar, jij kiest.

Nu je een goede 15 minuten bezig bent geweest met het inbeelden van je favoriete wagen kunnen we deze vergelijking even onder de microscoop leggen.

In het voorbeeld van de auto zijn er zaken die jij net even goed kan doen als de beste garagist ter wereld. Je kan de tank vullen, naar de carwash gaan, een band vervangen, noem maar op.

Maar welke invloed heeft dat op de prestaties van de auto? Heb je nu dankzij alle kosten en moeite objectief een betere auto? Het antwoord is neen, de auto gaat geen beetje sneller en vanbinnen heb je nog steeds exact dezelfde auto.

Op dezelfde manier kan je ook drukken op “Boost Post” op Facebook, een blog post publiceren of zelfs een nieuwe pagina maken op je website. Maar daarom heb je niet meteen een betere site of betere resultaten. Daarvoor doe je dienst op de garagist, de online expert.

Waarom een expert?

Het online succes van je bedrijf heeft net zoals de auto van je dromen heel veel bewegende deeltjes en factoren die invloed hebben op de prestaties.

Je hebt geen expert nodig om een post te boosten, een logo te maken of een email te versturen.

Je hebt een expert nodig om een succesvolle marketing strategie te tekenen in harmonie met je budget, doelen en customer journey. Je hebt een expert nodig om in alle data te duiken en de meest impact volle aanpassingen uit te voeren.

Dat soort expertise bieden wij.

Enkele van onze sterktes

Veelgestelde Vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra we je berichtje ontvangen gaan we aan de slag. We doen een eerste inkijk in het project, bedrijf, merk om het landschap te verkennen. Hoe meer info je ons kan geven, hoe beter! Kort daarna koppelen we terug met een eerste analyse en een stappenplan.

Wat is de kostprijs?

De eerste inkijk is altijd gratis. Ook als je helemaal overtuigd bent door onze expertise zoeken we samen met jou een plan die aansluit bij elk budget.

Waar moet ik beginnen?

Het online gebeuren van een bedrijf zowel de marketing als de website brengen veel met zich mee. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Wij zorgen voor snoeiwerk op maat die resulteert in een stappenplan op basis van prioriteit en kostprijs.

Contacteer ons

Fourfront 2021